Eläinlääkäripalvelut

Eläinlääkäriasema Lemmikkiaitta Oy on vuonna 2009 Poriin perustettu pieneläinklinikka. Klinikkamme toimii avarissa tiloissa Karjarannassa. Lemmikkiaitassa tarjotaan laajasti pieneläinten terveydenhuoltoon ja sairauksien diagnostiikkaan sekä hoitoon tarvittavia palveluja. Klinikalla työskentelee päätoimisesti kolme eläinlääkäriä. Lemmikin perusterveydenhoitoon kuuluu mm. pentutarkastukset, rokotukset, tunnistusmerkintä, loishäädöt, hammashoidot sekä sterilointi- ja kastraatioleikkaukset. Meiltä saat apua myös esimerkiksi lemmikkisi ruokintaan liittyvissä pulmissa. Klinikalla myydään myös lemmikkien lisäravinteita, shampoita, ihonhoitotuotteita ja muuta tarpeellista.

Klinikan varustetaso on hyvä ja nykyaikainen. Käytössämme on mm. ultraäänilaite, röntgenlaitteisto, inhalaatioanestesia, laboratoriolaitteet yleisimpien verinäytetutkimusten tekemiseksi, hammasporayksikkö ja hammasröntgen. Henkilökunta käy jatkokoulutuksissa säännöllisesti.

Hyvästä ja lämpimästä hoidosta huolimatta aina joskus tulee eteen tilanne jolloin hyvästä ystävästä on luovuttava ja rakas lemmikki lopetettava. Tämänkin ikävän asian pyrimme hoitamaan joustavasti ja lämmöllä, niin että tilanne olisi mahdollisimman miellyttävä sekä omistajalle että lemmikille. Lemmikkinne voidaan toimittaa kauttamme tuhkaukseen.

Klinikkakierros:

Klinikalla on oma iso asfaltoitu piha-alue jossa on ilmaiset parkkitilat. Koiraa voit halutessasi kävelyttää klinikan ympäristössä ennen sisääntuloa. Odotustilat ovat valoisat ja avarat.

     

 

Hampaiden hoitohuoneessa tehdään kaikki hammastoimenpiteet, eli suun tutkimukset, hampaiden röntgentutkimukset, hammaskiven poistot ja hampaiden poistot. Tässä huoneessa myös valmistellaan potilaat leikkauksiin ja tehdään muita epästeriilejä toimenpiteitä. Instrumenttihuolto ja laboratorio sijaitsevat myös tässä huoneessa.

 

 

Leikkaussali

Röntgen