Henkilökunta

 

Anna Rantanen Eläinlääkäri

Olen porilainen, ensimmäiseltä ammatiltani tietotekniikan insinööri. Työskentelin ohjelmointitöissä Ulvilassa kymmenen vuoden ajan, mutta ala ei kuitenkaan tuntunut omalta. Kipinän eläinlääkärin työhön sain, kun oma koirani sairastui ja jouduin sen kanssa käymään Helsingissä asti tutkimuksissa.

Aloitin eläinlääkäriopinnot 2010 Helsingin yliopistossa. Opiskelujen aikana työskentelin lehmien keinosiementäjänä kolmena kesänä ja syys- sekä joululomilla. Siementäjänä pääsin ajelemaan ympäri maakuntia ja tapaamaan ihania maitotilallisia sekä sympaattisia lehmiä! Eläinlääkärin oikeudet sain vuonna 2015, jonka jälkeen tein kunnaneläinlääkärin töitä Porin kaupungilla kahden kesän ja syys- sekä joululoman aikana. Tein myös vuoden sijaisuuden valvontaeläinlääkärinä Porin kaupungin yhteistoiminta-alueella. Valmistuin 2017 kesäkuussa.

Syksyllä 2017 hyppäsin mukaan kauan haaveilemaani pieneläinpraktiikkaan Lemmikkiaittaan. Opiskelujen aikana minulle selvisi, että haluan hoitaa pieneläimiä. Olen aina ollut kiinnostunut käsillä tekemisestä, joten hammashoidot sekä leikkaukset ovat lähellä sydäntäni. Olenkin kouluttautunut lisää juuri hammashoitojen osalta ja aion tähän myös syventyä tulevaisuudessa. Lemmikkien hampaiden hoito on tärkeä osa lemmikin terveyttä ja olen iloinen, että voin tehdä kattavia ja tarkkoja hammastutkimuksia palvellen juuri tätä!

Meillä kotona asuu minun ja mieheni lisäksi lancashirenkarjakoirauros Riimi sekä uutena tulokkaana mieheni saksanseisoja Aake. Työasioiden nollaukseen harrastan itse käsitöiden tekoa, kudon sukkia ja väkerrän hopeaketjuja.

 

Jenni Varjonmaa Eläinlääkäri

Esittely tulossa myöhemmin!

Juulia Hietanen Eläinlääkäri

Esittely tulossa myöhemmin!

 

Maija Valtonen Pieneläinhoitaja

Olen valmistunut eläintenhoitajaksi (pieneläimiin suuntautunut) Huittisten ammatti- ja yrittäjäopistosta vuonna 2012. Pääsin jo opiskelun ohessa työskentelemään Turkuun päivystävälle pieneläinklinikalle ja syksyllä 2012 aloitin työt Porin kaupungilla tehden töitä pieneläinvastaanotolla sekä myöhemmin myös ajoittain suureläinten parissa.  Eläinlääkäriasema Lemmikkiaitan palveluksessa on toiminut vuodesta 2017.
Kotona meillä asuu kaksi sileäkarvaista noutajaa Nomi ja Myrtti joiden kanssa harrastetaan ja kilpaillaan tottelevaisuuskokeissa sekä noutajien metsästyskokeissa. Syksyisin tytöt pääsevät myös mukaan sorsajahtiin. Koirien lisäksi kotona asustaa maatiaiskissat Sakari ja Severi.

 

Emilia Peltomäki Pieneläinhoitaja

Emilia opiskelee tällä hetkellä oppisopimuksella klinikkaeläinhoitajaksi.

Krista Maasalmi Pieneläinhoitaja

Esittely tulossa myöhemmin!